BEDRIJFSKLEDING

TIMMERMAN
MAATWERK

Elk bedrijf is anders. En omdat elk bedrijf anders is, is het juíst zo belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de wensen van u en uw medewerkers.

Uw eigen identiteit geven aan uw bedrijfskleding. Wij leveren artikelen uit voorraad, maar heeft u de keuze om Custom Made kleding door ons te laten maken. Helemaal afgestemd op uw eigen wensen en eisen ten aanzien van uw kleding dan kunnen wij u een passend aanbod doen.

Bent u op zoek naar een kledinglijn die speciaal ontwikkeld wordt voor uw organisatie dan bent u bij Timmerman bedrijfskleding aan het goede adres.

STEL UW EIGEN OVERHEMD SAMEN

Bivolini levert passende, kwalitatief hoogwaardige overhemden en blouses op maat voor iedere gelegenheid, denk hierbij aan een horecagelegenheid, Beurzen, winkels etc. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd De overhemden en blouses kunnen wij van uw bedrijfslogo worden voorzien.

Ontwerp uw eigen overhemd ->

STEL UW EIGEN POLO SAMEN

Virro Levert passende, kwalitatief hoogwaardige polo’s op maat voor iedere gelegenheid, u kunt u eigen polo samenstellen inclusief logo.

Ontwerp uw eigen polo en sweater ->

OVER ONS

Timmerman bedrijfskleding is een familie bedrijf die al meer dan 50 jaar ervaring heeft op gebied van het verzorgen en aankleden van (horeca)bedrijven, instellingen, particulieren en scholen.

Algemene voorwaarden >>>
Verzend- Leveringsbeleid >>>

MVO

  • Onze preferred suppliers zijn lid van Fair Wear.
  • De gebruikte grondstoffen voldoen aan de Őkotex 100 standaard en zijn in alle gevallen vrij van verboden en/of schadelijke stoffen.
  • Duurzaamheid staat bij ons hoog op de lijst, overtollige goederen worden ter beschikking gesteld aan goeden doelen organisaties welke de kleding inzetten in gebieden met minder bedeelden.
X